Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Prachtige finca in Jalon - Casa Spanje

Prachtige finca in Jalon

Een prachtige finca in Jalon, op loopafstand van het dorp. Echte loopafstand, dit is geen fabeltje. De woning is 403 m² groot en staat op een terrein van grofweg 4000 m² grond.

Alles ziet er zeer verzorgd uit, zonder de originele, bourgondische sfeer die zo ontzettend belangrijk is bij dit soort panden, aan te tasten.

Het huis heeft 3 slaapkamers, 2 ruime, overdekte naya’s, een woonkamer met open haard, een eetkamer en bibliotheek, een zwembad van 11 x 4, een jeu-de-boulesbaan en een ruime bodega annex ateliers.

Vanwege de privacy geen foto’s van het interieur, maar wie de buitenkant bevalt, zal het binnen smullen vinden. Echt een plaatje op een bijzonder mooie, rustige locatie, en toch comfortabel wandelen naar het dorp.

Vraagprijs € 595.000 euro kosten koper.

 

Bereken route
Comments are closed.