Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Javea - vrijstaande villa - Casa Spanje

Javea – vrijstaande villa

Een prachtig landhuis op een schitterende locatie. Dat horen jullie natuurlijk wel vaker, maar weet dat ik nooit iets zou verkopen waar ik zelf niet zou willen wonen. Maakt niet uit of het een klein appartementje of een 1ste-lijn villa is.
Dit landhuis staat in Javea op slechts enkele minuten van de golf op een locatie die het midden houdt tussen campo (boerenland) en een luxe villawijk. De stranden bevinden zich op slechts 10 minuten rijden. De villa is groot en Bourgondisch. Je zou hem zo kunnen verplaatsen naar een van de mooie streken in Nederland en België, met dit verschil dat de Spaanse invloeden onmiskenbaar zijn.
De woning is zeer ruim van opzet. Het woonoppervlak bedraagt 486 m² en de tuin is 1795 groot. De drie verdiepingen bieden grote kamers, veel licht, overal een mooi uitzicht op de groene omgeving en toch zeer privé gelegen. In totaal beschikt de villa over 6 slaapkamers, 5 badkamers en 2 keukens.
Wie op zoek is naar een huis dat voldoet aan de eisen die in Nederland & België gesteld worden aan Bourgondisch wonen, die zal zich hier volkomen gelukkig voelen. Een bijzonder sfeervol landhuis dat zich kan meten met ‘the best of the best’. Wie zich kan veroorloven hier te wonen mag met recht gefortuneerd worden genoemd en dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Overtuig uzelf en kom kijken. Zien = kopen!!!
Bereken route
Comments are closed.