Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Finestrat - landhuis - Casa Spanje

Finestrat – landhuis

Deze zeer indrukwekkende villa met – als je de onderbouw meerekent – bijna 1000 m2 woonoppervlak op 5000 m2 eigen grond, is nieuw gebouwd en dient afgewerkt te worden. En dan praat ik over het aanleggen van de bedrading, vloertegels, keuken, badkamers, tuin, zwembad, etc, etc. Het stucwerk is klaar, zowel binnen als buiten, het glaswerk zit erin, dus het grote werk is gedaan.

De kamers zijn ruim van opzet en overal heb je zicht. Wat te denken van de in Arabische stijl opgetrokken binnenplaats! Een waar paleisje!

Er is nu gerekend met 5 slaapkamers en suite, maar dat kunnen er met behulp van de onderbouw makkelijk 10 of zelfs 15 worden. Een luxe B&B ligt voor de hand.

De ligging is landelijk met een schitterend zich over de zeer groene omgeving, de bergen en de Middellandse Zee. De rit naar Finestrat bedraagt een paar minuten, de zee en de golfbaan 10 minuten. Benidorm en Alicante liggen om de hoek.

Wie hier iets moois van maakt heeft een woning die naar mijn idee zomaar het dubbele waard is.

 

Bereken route
Comments are closed.