Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/makel1/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Denia bungalow in een gezellige urbanisatie - Casa Spanje

Denia bungalow in een gezellige urbanisatie

Een leuke 2-slaapkamer schakelbungalow in Denia. Heel privé gelegen in een gezellige urbanisatie (kosten 300 euro per jaar) op maar 500 meter van de stranden van Denia en nog geen 2 kilometer van de haven en het uitgaansgebied van Denia.

En dat alles voor slechts € 67.500 euro, kosten koper.

De prijs van een goedkope recreatiewoning in Nederland waar de bewoner zich niet eens mag vestigen. Hier wel. In dit huis mag je wonen zolang je wil en je kunt je op dit adres inschrijven bij de gemeente waarmee je ingezetene wordt.

Wat je krijgt voor het geld?

Een ontzettend leuke woning van +/- 60 m2 op ruim 200 m2 eigen grond, waar je volledig vrij in de tuin kunt zitten en niemand je lastig valt. Je bent ook niet vanaf de weg te zien.

Er zijn zoals gezegd 2 slaapkamers, 1 badkamer, een zitkamer en een eetkamer met open keuken. Aan de zijkant beschikt het huis over een ruime opslagruimte voor de fietsen en bijvoorbeeld tuinmeubels. Het geheel is ook nog eens voorzien van centrale verwarming.

Het gebied is vlak en het huis beslaat alleen de begane grond. Dus ideaal als je wat slechter ter been bent. Om de hoek ligt een natuurgebied waar het heerlijk wandelen is, maar ook zijn er restaurantjes, supermarkten en niet te vergeten het uitgestrekte zandstrand dat op zo’n 500 meter afstand ligt.

De Nederlandse eigenaresse heeft het huis nieuw gekocht, maar is inmiddels op hoge leeftijd en reizen wordt haar wat zwaar. Vandaar de lage prijs, ze wil echt graag verkopen. Binnen ademt het huis de sfeer van de 80-er jaren, maar dat is met enige moeite en de hulp van twee rechterhanden zo opgelost

Bereken route
Comments are closed.